• Aanbieding!
Glowstick mix
  • Glowstick mix

Glowsticks MIX 100 stuks

€ 7,02
Inclusief belasting Levertijd: 3-8 werkdagen

Licht op zoals u het wilt! Wil je je feestpartijen opfleuren en iets hebben dat niemand anders heeft? Dan zijn de glowsticks precies wat u zoekt. Dus je kunt met je eigen creaties komen: een glanzende armband, een heldere kraag, een lichtgevende bal? Hier krijg je 100 glowsticks!

Deze Bulk verpakking bevat 100 Glow Armbanden in 6 verschillende kleuren: rood, blauw, geel, groen, oranje en roze.

De glow armbanden zijn heel makkelijk om te zetten in lichtgevend armbanden. In zijn oorspronkelijke vorm zijn de armbanden ca. 20 cm lang en hebben een diameter van 0,5 cm. Met de bijgeleverde verbindingsstukken steekt u de uiteinden aan elkaar en klaar is de armband. Of u gebruikt twee glow armbanden voor een Halsketting. Uw fantasie ken geen grenzen! De koker bevat 2 stervormige verbindingstukken waarmee u eenvoudig een lichtgevende bloem, bal of andere vormen kunt creeëren. Probeer het! U zult zien hoeveel plezier en creatieve ideeën uw gasten met de glow armbanden zullen hebben.

U Ontvangt:

  • 100 Glow armbanden in 6 kleuren: Rood, Blauw, Geel, Groen, Oranje en Roze.
  • 100 Verbindingsstukken 2 Sterverbindingsstukken voor Bloemen, Ballen etc.
Na activering (knik) gloeien de Glow Armbanden ca. 8 uur. Gebruik de praktische koker van 100 Glow armbanden voor aanvulling van andere glowprodukten zoals: glow Brillen, glow Diademen, of glow Ballen. Meer ideeën voor een geweldig feest plezier vindt u bij de thema’s Kinderen en Partij & Feest.
GLO-100
14 Items
2016-08-08

Datasheet

Gewicht
0.250

Je bent misschien ook geïnteresseerd in